Zo werkt het | Maak het jezelf gemakkelijk
Volledige installatie en uitleg
Inclusief service en reparatie
Altijd het nieuwste van het nieuwste

Zo werkt het

Zo werkt het

Je regelt alles in 3 eenvoudige stappen. We helpen je stap voor stap met het samenstellen van jouw ideale abonnement en zorgen ervoor dat je zo snel mogelijk zorgeloos van het nieuwste van het nieuwste kunt genieten. Voor een vast bedrag per maand en termijn die bij je past. Maak het jezelf gemakkelijk.

1. Abonnement samenstellen

Maak je keuze uit ons uitgebreide assortiment, of ga voor één van de aantrekkelijke themapakketten. Kies een abonnementsvorm die bij je past en selecteer eventueel een aanvullende dienst. Controleer nog even je bestelling, vul je persoonlijke gegevens in en plaats je order. 

2. Bestelling doornemen

We nemen zo snel mogelijk telefonisch contact met je op om je bestelling te bevestigen. We nemen alle tijd om eventuele vragen te beantwoorden en plannen direct een bezorgafspraak met je in op een dag en tijdstip dat jou het beste uitkomt.

3. Levering en installatie

Alle spullen worden op de afgesproken dag bezorgd en kosteloos voor je geïnstalleerd door een installateur die pas weggaat als alles werkt. Hij legt je bovendien uit hoe alles werkt, zodat je direct van je bestelling kunt genieten.