Slim? Huren bij dixons is pas slim.

  • Kort of lang huren
  • Zorgeloos en vrij
  • Nieuwste producten
  • Inclusief service en reparatie
  • Gratis vervangend product
  • Gratis installatie
  • Gratis vervanging

Wasmachine

Wasmachine huren? Dan is dixons.nl dé webwinkel voor jou. Bij ons huur je gemakkelijk en snel een wasmachine die bij jou past. Nieuw en dus zuinig. En dat merk je, bijvoorbeeld in het energieverbruik van het apparaat. Bovendien staan wij altijd klaar om je te helpen met reparaties óf om de machine in zijn geheel te vervangen. 

Filters

Wat je verder nog wilt weten:

Een wasmachine huren

Heb je een nieuwe wasmachine nodig? Denk dan eens aan slim huren bij dixons.nl. Bij ons heb je de keuze uit een ruim assortiment wasmachines die zonder problemen opleven tegen de verwachtingen van de moderne gebruiker. Daarnaast bieden wij zowel lange als korte huurtermijnen aan en kun je de betaalmodule kiezen die bij jou past. Zo huur je niet zomaar een machine: je huurt een wasmachine die helemaal is aangepast op jouw wensen. Dat wil jij toch ook?

Wasmachine: een kostbaar apparaat

Maar weinig apparaten worden in huis zo intensief gebruikt als de wasmachine. Dag in dag uit stapelt de was zich op, een oneindige cyclus van wassen, drogen en gebruik. Zeker wanneer er sprake is van een gezinssituatie staat de wasmachine al gauw iedere dag te draaien. Met zo’n hoog verbruik van water en stroom wil je natuurlijk dat de wasmachine zo zuinig mogelijk wast. Het zijn immers je eerste verdiensten in de maandelijkse kosten die je aan het betalen van de water- en stroomrekening kwijt bent. 

Geld besparen met je wasmachine: het is vaak makkelijker gezegd dan gedaan. De technologische vooruitgang op het gebied van witgoed gaat sneller dan ooit. Voor je het weet is je nieuw aangeschafte machine alweer verouderd, met alle kosten die hierbij komen kijken. Denk bijvoorbeeld eens aan een verhoogde energierekening. Of de reparatiekosten bij een defect en de onhandige situatie die hierdoor ontstaat: niet alleen kun je de machine niet meer gebruiken, ook moet er iemand thuis zijn om de monteur te ontvangen. Je wilt tenslotte niet voor niets voorrijkosten betalen. Daarnaast komt het regelmatig voor dat de wasmachine onherstelbaar beschadigd is en er alsnog een nieuwe machine aangekocht moet worden. Kortom, een onwenselijke en zeer kostbare situatie.

Huren: een duurzaam alternatief

Dat het ook anders kan bewijst het huurconcept van dixons.nl. Huur een wasmachine bij dixons en je bent voor de looptijd van je huurcontract volledig gedekt voor welke vorm van schade dan ook. Is je machine om een of andere reden defect? Dan sturen we een monteur langs op een door jou gekozen tijdstip om de machine te repareren. Is reparatie niet mogelijk? Dan krijg je direct een vervangend product zonder dat hiervoor extra kosten in rekening worden gebracht. Of het nu gaat om reparatie of vervanging, bij dixons zit de service altijd bij de huurprijs inbegrepen. Zo gemakkelijk was een wasmachine huren nog nooit!

Huur nu een wasmachine bij dixons

Twijfel niet langer, kies een wasmachine naar keuze en vraag direct meer informatie aan. Een wasmachine huren doe je bij dixons.nl.


Klantenservice
Bel naar 088-7129060
Stuur een bericht
Menu verbergen