Slim? Huren bij dixons is pas slim.

  • Kort of lang huren
  • Zorgeloos en vrij
  • Nieuwste producten
  • Inclusief service en reparatie
  • Gratis vervangend product
  • Gratis installatie
  • Gratis vervanging

Warmtepompdroger

Een warmtepompdroger onderscheidt zich van andere wasdrogers door zijn energiezuinigheid. Een goede keus dus als je op zoek bent naar een nieuw apparaat. Huur een warmtepompdroger bij dixons en je krijgt al tijdens je huurtermijn de mogelijkheid een gebruikt apparaat om te ruilen voor een nieuwer model. Als dat niet energiezuinig is!

Filters

Wat je verder nog wilt weten:

Wasdroger huren bij dixons

Ook wasdrogers huren doe je bij dixons. Naast ander witgoed als wasmachines en koelkasten, bieden wij ook de beste warmtepompdrogers aan voor een scherpe maandprijs. Huur een apparaat naar keuze apart of met een bijpassende wasmachine in een voordelige combi-deal. Hoe je huurcontract er ook uitziet, bij dixons ben je altijd verzekerd van de hoogste kwaliteit en de beste service. 

Afvoer-, condens- en warmtepompdrogers

Er bestaan drie verschillende wasdrogers: afvoerdrogers, condensdrogers en warmtepompdrogers. Het belangrijkste verschil zit in de manier waarop het vocht uit de lucht wordt gehaald en afgevoerd. Zo blaast een afvoerdroger warme lucht door het vochtige wasgoed, waardoor het vocht verdampt en in de lucht terecht komt. Deze lucht wordt vervolgens door een afvoerbuis naar buiten afgevoerd waardoor het vocht langzaam maar zeker uit de trommel verdwijnt met een droge was als resultaat. 

Ook een condensdroger werkt met warme lucht maar in plaats van de de vochtige lucht naar buiten af te voeren, wordt de verwarmde lucht in een reservoir afgekoeld. Gevolg: het verdampte vocht condenseert en wordt in het reservoir opgevangen. Een warmtepompdroger werkt in grote lijnen op dezelfde manier als een condensdroger alleen is veel energiezuiniger en geniet om die reden de voorkeur boven een condensdroger. Bijkomend voordeel is dat er bij de warmtepompdroger geen noodzaak is voor een afvoerbuis zoals bij een afvoerdroger wel het geval is. Dit maakt de warmtepompdroger de meest milieu- en gebruiksvriendelijke keuze op dit moment.

Een warmtepompdroger huren

Het assortiment van dixons bevat een ruim aanbod aan warmtepompdrogers van onder andere AEG, Samsung en Miele die garant staan voor topprestaties. Er zijn twee huurtermijnen mogelijk: 60 of 84 maanden. Dit betekent niet dat je de gehele looptijd gebruik hoeft te maken van dezelfde machine. Zo kun je bij een looptijd van 60 maanden het apparaat al na 36 maanden omruilen voor een ander model. Bij een looptijd van 84 maanden is dit na 48 maanden mogelijk. Dit heeft niet alleen als voordeel dat je spiksplinternieuw apparaat in huis hebt, ook beschik je direct over de nieuwste technologie├źn wat een zuiniger apparaat en lagere maandelijkse energiekosten betekent. Dat is mooi meegenomen.

Huren betekent ontzorgen

Bij dixons huur je meer dan alleen een huishoudelijk apparaat. Zo installeren we niet alleen de gehuurde warmtepompdroger bij je thuis, ook zorgen we ervoor dat het apparaat gerepareerd of vervangen wordt wanneer nodig. Dit betekent dat vanaf het moment dat je ervoor kiest bij dixons te huren, je je nooit meer zorgen hoeft te maken over je wasdroger, wasmachine of een ander apparaat dat je bij ons huurt. Huren bij dixons betekent ontzorgen voor slechts een klein bedrag per maand. Dat wil jij toch ook?


Klantenservice
Bel naar 088-7129060
Stuur een bericht
Menu verbergen