Slim? Huren bij dixons is pas slim.

  • Kort of lang huren
  • Zorgeloos en vrij
  • Nieuwste producten
  • Inclusief service en reparatie
  • Gratis vervangend product
  • Gratis installatie
  • Gratis vervanging

Koelvries combinatie

Je wilt een koelkast huren en niet zomaar een. Dat kan! Bij dixons heb je de keuze uit verschillende koelvriescombinaties die perfect bij jouw wensen aansluiten. Bekijk het aanbod en huur direct.


Filters

Wat je verder nog wilt weten:

Koelkast huren? dixons.nl

Ben je op zoek naar een koelkast? Dan is dixons iets voor jou. Huur koelvriescombinaties van verschillende topmerken als AEG, Bosch en Samsung al voor een klein bedrag per maand. Kies het apparaat dat aansluit bij jouw wensen, selecteer de gewenste looptijd en vul je gegevens in. Rond je bestelling af en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Voor je het weet heb ook jij een zuinige en ruime koelkast in je keuken staan. Zo gemakkelijk was huren nog nooit!

De levensduur van een koelkast

Er zijn maar weinig huishoudelijke apparaten die zo onmisbaar zijn als een koelkast. Toch kan het gebeuren dat hij er op een dag mee ophoudt en je zonder komt te zitten. Afhankelijk van het type en merk gaat de gemiddelde koelkast tussen de zeven en de vijftien jaar mee. Op dat moment is de garantie van het apparaat vaak al verlopen en zit er niets anders op dan een nieuwe te kopen. Vervelend, want aan een goede koelkast met vriezer hangt al gauw een flink prijskaartje. Kan het ook anders?

Waarom huren?

Op het moment dat je een koelkast huurt bij dixons verzeker je jezelf ervan dat je nooit meer zonder komt te zitten. Wij zorgen er namelijk voor dat het apparaat gerepareerd wordt op moment dat het defect is, of voor een vervangend product als reparatie niet meer mogelijk is. Je bent er dus zeker van dat je altijd een goed werkende koelkast in huis hebt. En er is meer.

Veel koelkasten beginnen pas aan het einde van hun levensduur gebreken te vertonen. Door te huren bij dixons kun je dit moment voor zijn: je kunt namelijk al voordat je contract afloopt ervoor kiezen om je huidige apparaat om te ruilen voor een nieuwe. Zo voorkom je niet alleen dat de koelkast te oud wordt en kuren krijgt, ook bespaar je op de maandelijkse stroomkosten. Een nieuw apparaat is dankzij het gebruik van de laatste technieken in de regel een stuk energiezuiniger dan een ouder apparaat. Zeker nu de aandacht steeds meer op de milieuvriendelijkheid van huishoudelijke apparatuur komt te liggen, wordt er op dit vlak veel progressie geboekt. Bij dixons krijg je niet alleen de kans om een nieuw apparaat in huis te halen, je krijgt ook de kans om gebruik te maken van de nieuwste technologie. Niet gek toch?

Huren: een veelzijdig alternatief

Een koelkast huren bij dixons veel meer dan alleen het in huis halen van een huishoudelijk apparaat. We zorgen ervoor dat je altijd een goed werkende koelvriescombinatie in huis hebt en bieden de juiste service wanneer dat nodig is. Wil je ook zorgeloos kunnen genieten van een van de beste koelkasten zonder dat je je druk hoeft te maken om garantie of ouderdomsverschijnselen? Huur dan vandaag nog jouw nieuwe koelkast bij dixons.nl. dixons: zo gemakkelijk was huren nog nooit!


Klantenservice
Bel naar 088-7129060
Stuur een bericht
Menu verbergen