Slim? Huren bij dixons is pas slim.

  • Kort of lang huren
  • Zorgeloos en vrij
  • Nieuwste producten
  • Inclusief service en reparatie
  • Gratis vervangend product
  • Gratis installatie
  • Gratis vervanging

Witgoed

Witgoed huren doe je bij dixons.nl. Is je wasmachine of koelkast kapot? Of ben je gewoon toe aan iets nieuws? Geen nood, dixons heeft alles al klaar staan om je snel te helpen. Huur bij ons een wasmachine, wasdroger of koelvriescombinatie en we installeren het apparaat waar jij wil. Als dat niet makkelijk is!

Filters

Wat je verder nog wilt weten:

Witgoed huren doe je bij dixons

Witgoed huren doe je bij dixons. Bij ons huur je de mooiste apparatuur voor in de keuken, de badkamer of het washok. Maak een keuze uit het ruime aanbod wasmachines, wasdrogers, koelkasten en vaatwassers en huur de apparaten die jij nodig hebt. Combineer verschillende producten en krijg aantrekkelijke kortingen op de maandprijs. 

Witgoed: een onmisbare luxe

Witgoed is een verzamelnaam voor een bepaalde groep elektronische huishoudelijke apparatuur, zoals koelkasten, wasmachines en wasdrogers. Traditioneel gezien hebben deze apparaten een witte kleur, vanwaar de term ‘witgoed’. In een modern huishouden is de afwezigheid van witgoed nauwelijks nog voor te stellen. Probeer het maar eens. Natuurlijk, een leven zonder vaatwasser of wasdroger zal voor velen onwenselijk maar denkbaar zijn. Een huis zonder wasmachine is al lastiger voor te stellen, een keuken zonder koelkast ronduit onmogelijk. Het binnenshuis koelen van levensmiddelen is zo vanzelfsprekend geworden, dat we haast zouden vergeten dat de uitvinding pas sinds de twintigste eeuw onderdeel uitmaakt van ons interieur.

Witgoed: kostbaar goed

Dat veel witgoedapparaten een vaste plek binnen ons huishouden hebben weten te veroveren, betekent niet dat de apparaten daarmee ook per definitie goedkoop zijn. Het tegendeel is zelfs waar: in hun aanschaf, gebruik en onderhoud zijn de elektrische huishoudelijke apparaten zeer kostbaar. Dit heeft vooral te maken met de intensiteit waarmee ze gebruikt worden. Zo staat een koelkast dag en nacht aan wat niet alleen veel van het apparaat zelf vraagt, maar ook veel stroom kost. Een zuinig apparaat kan aanzienlijk schelen in de maandelijkse stroomkosten, maar is daarentegen weer een stuk duurder bij aanschaf. 

Hetzelfde geldt voor wasmachines. Zeker in grotere huishoudens stapelt de was zich razendsnel op en ontkom je er niet aan regelmatig wassen te moeten draaien. De nieuwste machines gaan zo efficiënt mogelijk om met water en stroom en zijn goed bestand tegen de gevaren van slijtage en verkalking. Dit zijn tegelijkertijd ook vaak de duurste machines: een flinke inverstering die nooit uitkomt en niet iedereen kan of wil doen. 

Huren: het alternatief voor kopen

Omdat de aankoop van witgoed niet zelden een prijzige aangelegenheid is, kiezen mensen in toenemende mate voor de optie huren. Hier komen een aantal interessante voordelen bij kijken, te beginnen met de prijs. Waar bij koop vaak direct een groot bedrag moet neergelegd om een kwalitatief goede koelkast, wasmachine, droger of vaatwasser aan te schaffen, daar betaal je bij huren slechts een klein bedrag per maand. Bij dixons kun je direct van het apparaat gebruik maken en geniet je bovendien van een uitvoerige reparatieservice. 

Kan ik dan niet beter kopen op afbetaling inclusief garantieverlenging? Een groot voordeel van huren is dat je al tijdens je looptijd recht hebt op een nieuw model. Zorgen dat het apparaat zo lang mogelijk meegaat met alle reparaties en kosten van dien, is dus niet meer nodig. Bovendien voorkom je een hogere energierekening omdat je altijd een relatief nieuw en dus zuinig apparaat in huis hebt. Het antwoord op de vraag is dus: nee.

Huren bij dixons.nl

Er zijn dus tal van redenen te bedenken om witgoed te huren bij dixons. Welke is voor jou het belangrijkst? Bekijk snel ons volledige aanbod, maak een keuze en huur direct! Slim? Huren bij dixons is pas slim.


Klantenservice
Bel naar 088-7129060
Stuur een bericht
Menu verbergen