Dixons Servicepakket | Maak het jezelf gemakkelijk
Volledige installatie en uitleg
Inclusief service en reparatie
Altijd het nieuwste van het nieuwste

Standaard extra service

Standaard extra service

Het maakt niet uit waar je voor kiest. Bij Dixons zit je altijd goed. Alle extra services zijn bij ons namelijk inclusief. Welk abonnement je ook bij ons afsluit, je geniet van het complete pakket aan services die we je bieden. Het maandbedrag dat je met ons afspreekt is dus echt all-in. Zolang je abonnement loopt kun je rekenen op:

We gaan niet weg voordat alles werkt

Alles wordt kosteloos bezorgd en volledig geïnstalleerd door één van onze ervaren installateurs. We sluiten alle producten vakkundig voor je aan, testen ze uitvoerig en leggen je precies uit hoe alles werkt. Eerder gaan we niet weg. Dat is een belofte.

Service waar je op kunt vertrouwen

Ons serviceteam staat iedere werkdag voor je klaar om eventuele problemen op te lossen. Defecte producten worden op werkdagen binnen 24 uur gerepareerd of vervangen voor een nieuwe. Zónder kosten, mét uitleg en onbeperkte support.

Altijd het nieuwste van het nieuwste in huis

Technologische ontwikkelingen gaan in een razendsnel tempo. Dat beseffen wij ons ook. Daarom kun je bij langer lopende abonnementen al ruim voordat je contract afloopt upgraden naar het nieuwste model. Zo geniet je altijd van het nieuwste van het nieuwste.

Looptijd zo kort of lang als je wilt

Bij Dixons kies je zelf de looptijd die bij je past. Afhankelijk van het product dat je op het oog hebt, kies je voor een korte termijn van 3, 4, 5 of 7 jaar. De keuze is aan jou.

We verhuizen overal mee naartoe

Ga je verhuizen binnen Nederland en wil je ook in je nieuwe huis genieten van alle producten uit je abonnement? Geen probleem! Laat het ons weten en we verhuizen ze voor je. Zonder extra kosten. En ook dan gaan we niet weg voordat alles weer werkt.