Over dixons | Maak het jezelf gemakkelijk
Volledige installatie en uitleg
Inclusief service en reparatie
Altijd het nieuwste van het nieuwste

Dixons, aangenaam!

Dixons, aangenaam!

Tijden veranderen. De manier waarop we winkelen ook. Waar je vroeger een fysieke winkel in stapte om iets te kopen, bestel je hetzelfde product nu gewoon online vanuit je luie stoel. Bij Dixons gaan we zelfs nog een stap verder. Wij zijn namelijk een webshop met een breed assortiment en een ruime keuze uit de beste merken en de nieuwste producten. Daar is niks schokkends aan. Wat wel opvallend is, is dat we niks verkopen.

Ja, je leest het goed. We zijn een winkel die niks verkoopt. Maar dat betekent niet dat we je niks te bieden hebben. Sterker nog, we hebben je zelfs meer te bieden dan traditionele winkels.

Bij Dixons betaal je niet voor het product zelf, maar voor het gebruik ervan. Wij zijn van mening dat je niet per se iets hoeft te kopen om ervan te genieten.

Geen grote investering vooraf. Gewoon één overzichtelijk abonnement dat geheel op jouw behoefte en levensstijl is afgestemd. Met heldere voorwaarden, een vast maandbedrag en een looptijd die bij je past. Inclusief de beste service, vakkundig onderhoud en reparatie binnen 24 uur wanneer nodig. Zelfs het inruilen van je producten voor iets nieuws, ver voordat je contract afloopt, hoort er gewoon bij.

We doen er alles aan om jou zorgeloos te laten genieten van alle mooie dingen in het leven. Niet zozeer van spullen, maar van het plezier, de beleving en het gemak dat die spullen je bieden. Want zeg nou zelf, daar draait het toch om?

Kom verder, kijk op je gemak rond en maak het jezelf gemakkelijk.