Slim? Huren bij dixons is pas slim.

  • Kort of lang huren
  • Zorgeloos en vrij
  • Nieuwste producten
  • Inclusief service en reparatie
  • Gratis vervangend product
  • Gratis installatie
  • Gratis vervanging

Computer & Tablet


Filters

Wat je verder nog wilt weten:

Computer en tablet huren

Het huren van computer of tablet doe je bij dixons. Bij ons kies je uit een ruim assortiment desktops, laptops en tablets en huur je met een druk op de knop het apparaat dat bij jou past. Ben je veel onderweg en wil je niet te veel gewicht met je meedragen? Dan is het huren van de nieuwste MacBook of MacBook Air iets voor jou. Is design voor jou minder belangrijk dan prestaties? Dan maak je een keuze uit een van onze Windows computers van HP of Asus. Gebruik je zelden je computer maar speel je wel graag spelletjes op de bank? Dan huur je een iPad Pro, mini of Air. Huren bij dixons betekent voor ieder wat wils.

De nieuwste ontwikkelingen

Nergens volgen de nieuwste ontwikkelingen elkaar in zo’n rap tempo op als in de wereld van computers en tablets. Vaak nog voordat het nieuwste model in de winkel ligt, is het alweer verouderd en staat zijn snellere en dunnere opvolger klaar om het stokje over te nemen. Techbedrijven als Apple, Microsoft en Google steken elkaar met de nieuwste technologieën de loef af in de strijd om de populairste modellen en het grootste marktaandeel. Dit leidt tot interessante nieuwigheden voor liefhebbers, maar bemoeilijkt de keuze voor de consument die minder vertrouwd is met technologie. Zo heb je niet alleen te maken met een ogenschijnlijk ongelimiteerd aanbod, de onderlinge prijzen lopen daarnaast ook nog eens sterk uiteen. Hoe maak je als consument de beste keuze uit het overweldigende en soms verwarrende aanbod?

De opmars van huren

Een optie die snel aan populariteit wint is de particuliere huur van desktops, laptops en tablets. Was huren vroeger vooral iets voor de kortere termijn of voor mensen met beperkte financiële middelen, tegenwoordig is het binnen een groeiende deeleconomie voor veel mensen een interessant alternatief voor kopen. Waar je bij het kopen van producten op het gebied van de laatste trends en ontwikkelingen vaak aan het kortste eind trekt, daar ben je als huurder altijd up-to-date. Daarnaast kun je gebruik maken van de mooiste apparaten zonder dat je direct de hoofdprijs hoeft te betalen en heb je recht op aanvullenden voordelen zoals klantenservice, reparatie-service en een gratis vervangend product. 

Hoe werkt huren?

Het huren van een computer of tablet bij dixons is simpel. Je maakt de keuze uit ons aanbod van Apple iMac’s, MacBooks, iPads of Windows laptops en kiest de module en looptijd die bij jou past. Voor een vast of flexibel bedrag per maand kun je onbeperkt gebruik maken van het apparaat, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over de waardevermindering van het product. Bovendien hoef je niet de gehele looptijd af te wachten voordat je het nieuwste model in huis hebt: nog voordat je contract afloopt krijg je de mogelijkheid om je huidige model voor een nieuwere in te ruilen. Dat is nou het gemak van huren!

Een computer of tablet huren? Dat wil ik ook!

Wil je ook gebruik maken van de nieuwste technologie zonder direct een grote uitgave te doen? Wil je aanspraak maken op technische ondersteuning en een vervangend product bij storing, zonder moeilijke discussies over garanties en verzekeringen? Huur dan je een desktop, computer of tablet bij dixons.nl. Slim? Huren bij dixons is pas slim!


Klantenservice
Bel naar 088-7129060
Stuur een bericht
Menu verbergen