Slim? Huren bij dixons is pas slim.

  • Kort of lang huren
  • Zorgeloos en vrij
  • Nieuwste producten
  • Inclusief service en reparatie
  • Gratis vervangend product
  • Gratis installatie
  • Gratis vervanging

Ultra HD TV

Ultra HD TV

Filters

Wat je verder nog wilt weten:

Ultra HD TV huren bij dixons

Een 4K Ultra HD TV in huis voor slechts een klein bedrag per maand? dixons maakt het mogelijk. Huur een van de vele Ultra HD TV’s van topmerken als LG, Philips, Sony en Samsung en geniet van de beste series, films of televisie in superkwaliteit. Kies de TV en huurmodule die bij jou passen en plaats eenvoudig je bestelling. Wij nemen vervolgens contact met je op en zorgen ervoor dat het apparaat zo snel mogelijk bij je thuis geïnstalleerd wordt. Een Ultra HD TV met Ultra service: dat is huren bij dixons.

4K Ultra HD: wat houdt het in?

Ultra HD wordt ook wel 4K genoemd, wat slaat op de resolutie van het scherm. Die is namelijk ongeveer 4000 pixels breed en 2000 pixels hoog. Daarmee is een Ultra HD TV maarliefst vier keer zo scherp als zijn voorganger de 1080p Full HD TV. Voor iedere pixel van een Full HD TV telt de Ultra HD TV er dus vier en dat zie je. Een Ultra HD TV biedt een ongeëvenaard gedetailleerde kijkervaring die we al kennen uit de bioscoop, maar die uniek is in de huiskamer. Nog nooit was het bioscoopgevoel thuis zo authentiek.

Haal de bioscoop in huis

Wil jij je ook in de bioscoop wanen zonder dat je je huis hoeft te verlaten? Dan is het huren van een Ultra HD TV bij dixons iets voor jou. Niet alleen geniet je van de scherpste beeldkwaliteit tegen de scherpste maandprijs, ook geniet je van de meest complete service. Zo is onze klantenservice bereikbaar voor het beantwoorden van vragen, staan onze monteurs voor je klaar op het moment dat er sprake is van een defect en leveren we een vervangend product wanneer reparatie niet de oplossing blijkt. Je bent dus verzekerd van een goed werkende televisie, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over reparatiekosten, garantie of de aanschaf van een nieuw apparaat.

Een nieuwe TV uitzoeken

dixons ontzorgt. Maar dat is niet alles dat we voor je doen. Naast dat we je de gehele huurperiode bijstaan wanneer er zich problemen met het gehuurde apparaat voordoen, krijg je bij dixons ook de mogelijkheid een ouder model om te ruilen voor een nieuwere. Kies je er bijvoorbeeld voor om Sony Ultra HD TV voor drie jaar te huren? Dan kun je na twee jaar alweer een nieuw model uitkiezen. Afhankelijk van de looptijd van je contract kan dit na 20, 24 of 36 maanden. Zo heb je dus altijd de nieuwste technologie in huis voor een vast bedrag per maand.

Het voordeel van omruilen

Op het moment dat je een nieuwe TV koopt, ben je waarschijnlijk niet bezig met de aankoop van je volgende. Toch is het goed om je te beseffen dat de gemiddelde levensduur van een moderne TV, afhankelijk van de prijsklasse en het gebruik, tussen de drie en de zes jaar ligt. Bovendien is het onmogelijk te voorspellen wanneer het apparaat ermee ophoudt en of dit een financieel gunstig moment is of niet. Een vervelend idee.

Door een Ultra HD TV te huren bij dixons neem je de zorgen en onzekerheid weg en heb je de garantie dat je een goed werkende TV in huis hebt. Bovendien heb je door de mogelijkheid tot omruilen altijd een nieuw model in huis, dat voldoet aan de laatste eisen op het gebied van energiezuinigheid en milieuvriendelijkheid. Slim? Huren bij dixons is pas slim.


Klantenservice
Bel naar 088-7129060
Stuur een bericht
Menu verbergen