Slim? Huren bij dixons is pas slim.

  • Kort of lang huren
  • Zorgeloos en vrij
  • Nieuwste producten
  • Inclusief service en reparatie
  • Gratis vervangend product
  • Gratis installatie
  • Gratis vervanging

OLED

OLED

Filters

Wat je verder nog wilt weten:

OLED-tv huren doe je bij dixons

Loop je voorop als het gaat om de nieuwste gadgets en technologieën? Dan is een OLED-tv huren bij dixons iets voor jou! OLED is het absolute neusje van de zalm op het gebied van tv-technologie en absoluut onmisbaar in het huishouden van tech-fans en tv-liefhebbers. De beeldschermdiagonaal van onze modellen varieert van 139 cm tot 169 cm. Maak je keuze, bepaal hoe lang je wilt huren en voor je het weet staat de nieuwste OLED-tv bij je thuis.

Wat is OLED?

OLED staat voor Organic Light Emitting Diode, oftewel een organische lichtemitterende diode. Dit zal velen even weinig zeggen als de afkorting zelf, maar komt op het volgende neer. Het scherm van een OLED-tv bestaat uit een aantal kleine lampjes die diodes worden genoemd. Waar het beeld van reguliere tv’s ontstaat doordat het display aan de achterkant door lampjes wordt verlicht, daar is deze achtergrondverlichting bij een OLED-tv niet meer nodig; de diodes vormen zowel de lichtbron als het display. Dit betekent dat een OLED-tv veel dunner en lichter kan zijn dan andere tv’s: de ruimte die de achtergrondverlichting achter het display normaalgesproken inneemt is niet meer nodig.

Waarom een OLED-tv huren?

Met haar revolutionaire techniek moet de OLED-tv op de huidige markt eerder gezien worden als een gadget voor de enkeling, dan een serieus alternatief voor de massa. Tenminste, wanneer het aankomt op kopen. Als we kijken naar huren is het moderne apparaat door de aantrekkelijke maandprijs voor een veel bredere doelgroep een betaalbaar alternatief. Daar komt bij dat huren een aantal interessante voordelen met zich meebrengt ten opzichte van kopen, bijvoorbeeld energiezuinigheid. Een OLED-tv is veel zuiniger in gebruik dan een normale televisie en daarom ook goedkoper. Waar de keuze bij koop al snel op de betaalbare maar minder zuinige LED of LCD-tv’s komt te vallen, biedt huren je de mogelijkheid gebruik te maken van de nieuwste en dus de meest zuinige techniek.

Daarnaast biedt dixons je als klant de mogelijkheid om een ouder model om te ruilen voor een nieuwer model nog voordat het huurcontract is afgelopen. Bij een looptijd van 24 maanden kun je al na 20 maanden kiezen voor omruil, bij een looptijd van 36 maanden is deze optie na 24 maanden beschikbaar. Kies je voor een looptijd van 60 maanden dan kun je zelfs al na 36 maanden een nieuw model uitkiezen. Zo kun je de nieuwste technologie al gebruiken voordat ze normaal is geworden en zelf bepalen of je de huurtermijn verlengt of toch voor een ander model kiest.

De service van dixons

Door te huren bij dixons loop je niet alleen voorop met alle voordelen van dien, ook zit er bij de maandprijs een uitgebreide service inbegrepen. Zo kun je altijd van de beste kwaliteit genieten zonder dat je je zorgen hoeft te maken over eventuele garantie. Wij komen langs wanneer het nodig is om je huidige model te repareren of vervangen hem direct. Dus wil je genieten van de nieuwste technologie zonder je zorgen te hoeven maken of het wel of geen goede koop is? Huur dan nu een OLED-tv bij dixons.


Klantenservice
Bel naar 088-7129060
Stuur een bericht
Menu verbergen