Slim? Huren bij dixons is pas slim.

  • Kort of lang huren
  • Zorgeloos en vrij
  • Nieuwste producten
  • Inclusief service en reparatie
  • Gratis vervangend product
  • Gratis installatie
  • Gratis vervanging

TV & Audio

Tv huren? Lease bij dixons.nl! Wil jij ook het scherpste beeld in huis halen? Huur dan een van onze vele tv’s! Of je nu kiest voor Full HD, Ultra HD of OLED, de beste kwaliteit is altijd gegarandeerd. En de installatie, daar zorgen we ook voor. Weer slim van dixons!

Filters

Wat je verder nog wilt weten:

TV huren? dixons.nl!

Ben je op zoek naar een nieuwe TV? Bijvoorbeeld omdat je huidige apparaat stuk is? Of te oud om de nieuwste programma’s en series scherp weer te kunnen geven? Dan is een een TV huren bij dixons de oplossing die je zoekt! Bij dixons huur je al voor een klein bedrag per maand de nieuwste apparaten. Eenvoudig en snel. Kies de voor jou meest geschikte huurmodule, bepaal de looptijd en plaats je bestelling. Dan bezorgen en installeren we het apparaat bij jou thuis als onderdeel van onze uitgebreide service. 

Waarom huren?

Een voorwerp gebruiken zonder het te bezitten. Voor sommige producten is het de normaalste zaak van de wereld. Zo zal menigeen in een huurhuis wonen, regelmatig van carsharing gebruik maken of zijn mobiele telefoon leasen. Huren heeft een aantal interessante voordelen: je kunt genieten van het gebruik zonder de lasten en risico’s te dragen die onvermijdelijk bij bezit komen kijken. Daarnaast hoef je bij aanschaf niet direct een groot bedrag neer te leggen, maar betaal je per maand en alleen voor de diensten die je daadwerkelijk gebruikt. Klinkt wel zo logisch toch?

Ondanks de voordelen die met huren gepaard gaan, is het het huren van elektronica nog relatief onbekend. Tenminste, in Nederland. In landen als Frankrijk en België huurt men al veel langer de meest uiteenlopende apparaten, variërend van wasmachines tot TV’s en koelkasten. Met een uniek huurconcept zet dixons.nl het huren van elektronica ook in Nederland op de kaart. Zo is een TV huren bij ons een fluitje van een cent. Bovendien hoef je je nooit meer zorgen te maken om verlopen garanties of verouderde modellen. Bij dixons ben je verzekerd van een gratis vervangend product en mag je al een nieuw model uitkiezen nog voordat je huurcontract beëindigd is.

Een ruime keuze uit de nieuwste TV’s.

Bij dixons.nl huurt iedereen de TV die bij hem of haar past. Kijk jij graag de nieuwste series en films in de beste kwaliteit denkbaar? Dan kies je bijvoorbeeld voor een 65 inch OLED-scherm van LG. Woon je wat kleiner en heb je dus behoefte aan een bescheidener model zonder dat je aan kwaliteit wilt inboeten? Dan is de 43 inch Ultra HD TV van Philips misschien wel het model voor jou. Volg je de technologie op de voet en wil je altijd bij de nieuwste trends vooraan staan? Dan is kort huren misschien wel iets voor jou. Houd je meer van zekerheid, kies je eenvoudig voor een langere huurperiode. Op dixons.nl is niet alleen het assortiment ruim en gevarieerd, ook de huurmogelijkheden zijn veelzijdig zodat er altijd een mogelijkheid is die bij jou past. Zo huur je gegarandeerd de TV die je wilt.

Waarom nog kopen?

Vaak is een TV duurder dan de initiële vraagprijs en lopen de kosten in de loop der tijd steeds hoger op. Dit begint al in de winkel met twijfels over het wel of niet afsluiten van verzekeringen of het bijkopen van garantie. Wat nou als er wel iets gebeurt en de standaard garantie net overschreden is? Reparatie is in dat geval vaak nog duurder dan de aanschaf van een nieuwe TV. De gedachte hieraan doet veel mensen al snel overstag gaan. Zelfs als er niets met de TV aan de hand is, wordt hij ieder jaar ouder en daarmee duurder in gebruik. 

Door te huren bij dixons worden al de zorgen die bij het kopen van TV komen kijken je ontnomen. Garantie is bij ons geen punt van discussie: te allen tijde heb je recht op reparatie of een gratis vervangend product. Daarnaast ben je met de mogelijkheid tot inruil ervan verzekerd dat je altijd het nieuwste en dus het zuinigste apparaat in huis hebt. Slim? Huren bij dixons, dat is pas slim!

Klantenservice
Bel naar 088-7129060
Stuur een bericht
Menu verbergen