GRATIS VERZENDING - BEZORGEN EN AFHALEN Ontvang de beste deals nu gratis in je mail!

  Klantenservice

  Contactinformatie

  Dixons B.V.
  Versterkerstraat 12
  1322 AP  ALMERE
   E-mail: info@dixons.nl

  K.v.K. nummer: 16023821
  BTW nummer: NL001030449B01


  E-mail

  U kunt uw vraag ook per e-mail stellen. Onze klantenservice beantwoordt uw vragen van maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 21:00 uur en op zaterdagen van 09:00 tot 17:00 . Wij streven ernaar uw e-mail op werkdagen binnen 24 uur te beantwoorden. Stuur een e-mail naar info@dixons.nl
   

  Post

  Stelt u uw vraag liever per post? Ook dat kan bij Dixons. U kunt uw brief sturen naar:
  Dixons B.V. Postbus 21460 3001 AL Rotterdam In principe kunt u binnen 3 werkdagen een inhoudelijke reactie op uw brief verwachten.

   

  Service en ondersteuning

  Om u zoveel mogelijk van dienst te zijn, biedt Dixons onbeperkt telefonische technische ondersteuning op alle bij Dixons gekochte producten. Wij beantwoorden al uw vragen, helpen u bij installaties en bieden hulp bij storingen. Het dixons Service Center is van maandag tot en met vrijdag bereikbaar van 8.30 tot 18.00 uur op tel.nr. 0900-8089 (70 cpm).  Een team van enthousiaste en deskundige medewerkers staat voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden.

  Dixons levert producten van hoge kwaliteit die goed zijn voor jarenlang plezier. Van alle geleverde producten garanderen we dat ze voldoen aan de normale eisen van deugdelijkheid en bruikbaarheid.
  Voor de geleverde producten geldt een garantie, zoals deze door de producenten op haar producten wordt vastgesteld. De afgegeven garantie doet niets af aan de wettelijke rechten die je hebt.
  Uitzonderingen op garantie van de producent kunnen worden gemaakt indien de slijtage als normaal kan worden beschouwd. Ook kan uw product van garantie worden uitgesloten indien de factuur niet kan worden overlegd, gewijzigd is of onleesbaar is gemaakt, het product gebreken vertoont die gevolg zijn van niet met de bestemming corresponderend of onoordeelkundig gebruik of indien beschadiging is ontstaan door opzet, grove onachtzaamheid of nalatigheid.

  Non-conformiteit
  Natuurlijk kan het voorkomen dat de levensduur van een product niet geheel voldoet aan de verwachtingen, zelfs nadat de garantietermijn verlopen is. De periode waarin je mag verwachten dat er probleemloos met het product kan werken, wordt aangeduid als de gemiddelde gebruiksduur.

  3 jaar garantie op alle Apple producten
  Dixons geeft vanaf 1 mei 2012 maar liefst 3 jaar garantie op alle Apple producten: iMac’s, MacBooks, iPad’s, iPhone's, iPod’s en randapparatuur. Uitzondering hierop zijn (ingebouwde) accu’s/batterijen, stroomadapters en andere bijgeleverde accessoires.

  Overige producten
  Dixons hanteert voor de volgende producten de volgende gemiddelde gebruiksduur:

   

  Type apparaat Jaren
  Accu's en oplaadbare batterijen 0,5
  Camcorder 3
  Desktop PC 3
  Notebook  3
  Hardware accessoires  2
  Inktjetprinter  2
  Laserjetprinter  3
  LCD/TFT monitor  3
  Mobiele telefoon/PDA  2
  MP3-speler  2
  Digitale camera  3
  Navigatie 3
  Gaming  2
  Klein Huishoudelijk apparatuur  2
  Personal Care  2


  Binnen deze termijn heb je recht op een keuze tussen kosteloos herstel of omruil, echter hangen hier wel een aantal voorwaarden aan.

  1. Na de fabrieksgarantie, maar binnen de gemiddelde gebruiksduur moet je aantonen dat er op een normale manier van het apparaat gebruik is gemaakt.
  2. Na het 2e jaar binnen de gemiddelde gebruiksduur kan het, in bijzonder gevallen redelijk zijn dat je een bijdrage levert aan de reparatiekosten.
  3. Wanneer herstel goedkoper is, is het redelijk en toegestaan dat wij de keuze van omruil afwijzen en voor reparatie gaan.


   Dixons kan je de volgende bijdrage in rekening brengen (percentage van de totale reparatiekosten), dit geldt niet voor Apple producten:

   

  Gemiddelde levensduur 1e 6 mnd 2e 6 mnd 2e jaar 3e jaar 4e jaar 5e jaar
  0,5 jaar 0% 100% 100% 100% 100% 100%
  1 jaar 0% 0% 100% 100% 100% 100%
  2 jaar 0% 0% 0% 100% 100% 100%
  3 jaar 0% 0% 0% 67% 100% 100%
  4 jaar 0% 0% 0% 50% 75% 100%
  5 jaar 0% 0% 0% 40% 60% 80%

   

   

  Hoe toon je aan dat je op een normale manier gebruik hebt gemaakt van het product?

  Klant maakt in het 1e en 2e jaar aannemelijk dat er normaal gebruik is gemaakt van het apparaat door:
  - Zijn klacht te omschrijven

  - Aan te geven dat het product normaal is gebruikt door te tonen

  - Informatie te verstrekken over het gebruik van het product.
  Na het 2e jaar komt daar nog bij:

  - Aan te tonen dat de afgeleverde zaak reeds ten tijde van de aflevering niet aan de overeenkomst beantwoordde.
  Heeft u nog vragen neemt u dan contact op met onze klantenservice op telefoonnummer 0900 - 2021863. Onze klantenservice is telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 21.00 uur.

   

   

  3 jaar garantie op alle Apple producten

   

  Dixons geeft vanaf 1 mei 2012 maar liefst 3 jaar garantie op alle Apple producten: iMac’s, MacBooks, iPad’s, iPod’s en randapparatuur, m.u.v.(ingebouwde) accu’s/batterijen, stroomadapters en andere bijgeleverde accessoires.

  Bij Dixons kan je zowel direct online bestellen als het product laten afleveren in jouw DIxons winkel. Je kan hem dan ophalen wanneer het jouw uitkomt. In onze webshop kiest je voor bezorgen als je hem thuis afgeleverd wilt hebben en voor afhalen wanneer je hem wilt afhalen in een Dixons filiaal.

  Met 150 filialen is Dixons de grootste winkelketen van nederland op het gebied van persoonlijke elektronica en personal care. Wij bieden keus uit een breed assortiment digitale foto- en videocamera's, MP3-spelers, PDA's en navigatie, pc's en notebooks, spelcomputers, software en games, mobiele en draadloze telefoons. Of je nu bij Dixons in Sittard komt of in Capelle, in Venlo of Amsterdam: overal vind je onze prettig overzichtelijke winkels boordevol met het meest actuele aanbod. En wanneer je een bezoek brengt aan Dixons zie je direct dat alle topmerken vertegenwoordigd zijn. Bovendien kan je bij ons altijd rekenen op goed opgeleid en vriendelijk personeel waarvan je mag verwachten dat zij je kunnen vertellen hoe je het maximale uit je persoonlijke elektronica haalt.

  Dit houdt in dat we je helpen om alle eigenschappen die het product bezit optimaal te benutten. En we vertellen je precies wat de onderlinge mogelijkheden jou te bieden hebben, zoals de beste manier om direct je beelden up te loaden zodat je die met famile en vrienden kunt delen. Zo haal je eruit wat er in zit. Daar mag je vanuit gaan als klant van Dixons.


  Ben je op zoek naar het dichtstbijzijnde Dixons filiaal of informatie over adresgegevens, telefoonnummers en de openingstijden van onze filialen. Klik hier